Vernisaj expoziţie George Roşu – Petrecere cu desene care ma vor face să par fiu şi mai încrezut – Sambata 26 Octombrie

petrecereDespre drumul ambiţios al transformării textului în desen având ca scuză umorul uneori prea subtil. Cel puţin asta speră autorul (care acum vorbeşte despre el la persoana a 3-a). Acuzat că nu desenează de către cei care desenează şi că nu scrie de către cei care scriu, George Roşu insistă să afirme că tehnica poate fi un clişeu folosit ca o scuză bună pentru lipsa de greutate a subiectului. Ceea ce îl face să pară/fie încrezut.

Lucrările expuse sunt o serie de remake-uri după lucrări din ultimii 2 ani. Ce au nou faţă de cele originale este scoaterea lor din printul digital, deci din spaţiul 2d şi aducerea lor la lumină folosind tehnica lipiciunii. Stickere, mai exact. Pentru a da un aer de autenticitate şi unicitate ficărui colaj artistul le semnează şi numerotează pe toate. Cu stânga. J Pentru că e încrezut cum v-am zis.

George Roşu la persoana a 3-a

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>