Untold Festival ajunge și în Iași

Untold Festival a stârnit mari controverse în lumea basmelor. Iată că vine și vremea ieșenilor sa intre in marea poveste Untold!

Poza mare Untold 1

Rămâi cu ochii pe pagina Iași la Untold Festival pentru a fi la curent cu toate povestirile ce se vor scrie aici și nu uita sa susții pagina cu Like și Share.

Daca în urmă cu câteva luni Avicii și David Guetta erau singurele nume mari ce intrigau comunitatea de muzica electronică din țară, astăzi zâmbete largi au fost prezente pe fețele fanilor citind mailul cu ultimele noutăți. Atât de ceruți, atât de așteptați, organizatorii s-au gândit să îndeplinească dorințele tuturor și tocmai i-au confirmat pe Armin Van Buuren si Dimitri Vegas & Like Mike.

De 5 ori NO.1 în topul DJ Mag, Armin Van Buuren nu este străin de România, cea mai recentă vizită a sa fiind anul trecut, pe 8 noiembrie, odată cu show-ul ”Armin Only Intense”, turneu de promovare al albumului cu același nume. Se pare că i-a plăcut atunci, drept urmare și prezența lui anul acesta la festival. Noi abia așteptăm să îl vedem pe scenă și suntem convinși că nu va dezamăgi. Dacă sunteți curioși cum mai sunt seturile lui în ultima vreme, verificați ultimul set de la Ultra Music Festival Miami. Noi suntem deja convinși. Voi?

Dimitri Vegas & Like Mike sunt doi băieți cucuieți, destul de cunoscuți pentru anthemurile  Tomorrowland, dar totodată și pentru seturile lor pline de energie. Anul trecut au ajuns pe locul 2 în topul DJ MAG, însă anul acesta le urăm să ajungă și mai sus. Prieteni buni cu Steve Aoki, cei 3 s-au unit anul acesta sub ”3 Are Legend” la Ultra Music Festival, iar impactul avut a fost destul de mare. Vezi setul mai jos:

Noi abia așteptăm evenimentul, abia așteptăm să vedem ce și cum va fi și sperăm să ne vedem acolo!

Poza mare Untold 2

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>