Ultimele ore cand puteti discuta online cu primarul Gheorghe Nichita

Gheoghe Nichita IasiPrimarul Municipiului Iasi, a intrat ieri, 5 iunie, in dialog online cu cititorii site-ului de stiri hotnews.ro. Daca doriti sa va manifestati interesul in privinta problemelor din Iasi si sa adresati intrebari primarului, va invitam sa accesati site-ul hotnews.ro unde primarul Gheorghe Nichita va continua sa raspunda la intrebarile iesenilor pana in aceasta seara.

Pana in acest moment, dialogul insumeaza cateva zeci de intrebari, dar si raspunsuri din partea primarului. Cele mai dezbatute probleme se refera la taierea teilor de pe Copou, reabilitarea termica a blocurilor din fonduri europene, refacerea centrului orasului, modernizarea aeroportului, problema traficului, a autobuzelor si troleelor, a cainilor vagabonzi. 

Acesta este link-ul pe care trebuie sa il accesati pentru a citi despre problemele discutate online cu primarul Gheorghe Nichita si unde puteti relua seria de intrebari: http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-14941486-gheorghe-nichita-primarul-iasi-discuta-online-cititorii-joi-ora-10-00.htm.

 

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>