Tattoo Art Donna Carina

Tattoo Art Donna Carina IasiSalonul de infrumusetare Donna Carina Iasi si-a crescut popularitatea de-a lungul timpului datorita serviciilor de inalta calitate, mereu ireprosabile. In plus, in cadrul salonului Donna Carina Iasi se realizeaza tatuaje artistice cu modelul clientului. Tattoo Art Donna Carina Iasi efectueaza atat tatuaje alb-negru cat si color dupa cerintele clientului. In functie de complexitatea si marimea tatuajului dorit, clientul poate plati o suma cuprinsa intre 60 si 100 de euro. Tattoo Art Donna Carina Iasi garanteaza conditiile de sterilitate si igiena prevazute in standarde. Salonul de infrumusetare Donna Carina Iasi ofera servicii de machiaj semipermanent si tatuaje semipermanente pentru sprancene, ochi (150 euro) si buze (200 euro). Serviciile de machiaj semipermanent si tatuaje semipermanente pentru sprancene, ochi si buze sunt efectuate cu instrumente si materiale  profesionale.

Adresa: Bld. Copou, nr.25, Iasi

Telefon informatii si rezervari: 0232 232 986; 0722 666 166

Adresa de E-mail: office@donnacarina.ro

 

 

 

Parerea ta conteaza
  • Livia Raspunde
    4 years ago

    Eu recomand sa va tatuati la Tatuaje Iasi , tipul care tatueaza acolo, Bogdan Dumitru, are diplome recunoscute de ministerul educatiei si muncii, este si asistent medical si are experienta multa in domeniu. Pe toate cunostintele mele le-am indrumat spre el si nu am avut reprosuri, numai cuvinte de lauda.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>