Tango desde Pasion – Scoala de Tango Argentinian

tango“TANGO desde Pasion – IASI”, s-a nascut din necesitatea de a oferi o alternativa viabila si perfect competitiva tuturor iubitorilor de Tango ce doresc “sa creasca” utilizand cea mai buna oferta existenta in Iasi.

Beneficiind de o vasta experienta anterioara in domeniul dansului profesionist (si anume: dans sportiv, dansuri grecesti, dansuri rusesti, dansuri caraibice), avem o baza solida in ceea …ce priveste metodologia de predare si a tehnicii coregrafice.
Foloseste sau nu coregrafia in Tango? Este indispensabila cel putin pentru Leader, el trebuie sa aiba o viziune bine definita asupra structurii dansului pe care il doreste cu partenera ce-l va urma in “calatoria” sa.

Suntem intr-un continuu proces de aprofundare a tehnicii speciale Tango-ului, cursurile la care participam cu maestrii din Romania si Argentina au menirea de a ne cizela din ce in ce mai mult, deci…
…nu suntem perfecti, insa perfectibili da!!! ;)

Recunoasterea publica a calitatii show-urilor de Tango efectuate la diverse evenimente caritabile, spectacole la scena deschisa, evenimente private, ne-au confirmat faptul ca intradevar suntem doriti in Iasi pentru ceea ce putem oferi.

Milonga duminicala gratuita efectuata in cea mai fancy locatie din Iasi (pentru acest gen de party cu specific de tango, si anume mansarda Cafenelei Back in Time din Copou), a inceput sa adune din ce in ce mai multi participanti.

Suntem deschisi colaborarilor in proiecte culturale mixte, drept exemplu participarile in spectacole comune cu Minoritatile Locale (Minoritatea Rusilor Lipoveni din Iasi, Minoritatea Grecilor din Iasi, etc.) precum si cu celelalte cluburi de dans (ex. Quasar Dance, Unic Dance, Doina Carpatilor, Elegance, etc.).

Activitatile noastre nu includ numai dezvoltarea comunitatii locale de Tango, ci au in vedere integrarea acestui nou curent in viata cotidiana alaturi de celelalte evenimente importante ale Iasului.

Participarile la spectacolele din cadrul Sarbatorilor Iasului aferente celor 5 cartiere, ne-au adus mai aproape de fiecare iesean. Ei stiu deja pe cine au aplaudat indelung la scena deschisa…

Multumim tuturor prietenilor: Tangueros Y Tangueras, Salseros Y Salseras, Sportive Dancers, Street Dancers, Popular Dancers, Russian and Greek Dancers, …toti cei ce ne sustin si ne incurajeaza in misiunea “TANGO desde Pasion – IASI”.

Tel: 0745 389 326
Email: tangodesdepasion@gmail.com

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>