Skijet si hidrobiciclete-Baza de Agrement Ezareni

Baza de Agrement EzareniLacul de acumulare Ezareni se intinde pe o suprafata de 47 hectare si constituie o zona atractiva de recreere si divertisment, prin frumusetea peisajului inconjurator si prin lucrarile de amenajare facute (infrastructura amenajata).
Se ofera posibilitatea inchirierii unor ambarcatiuni cu motor (2 barci si 3 skijeturi), cu acces de pe debarcader. Va puteti relaxa si la o plimbare pe apa cu hidrobicicleta sau cu barcile cu vasle, fascinati un rasarit sau un apus de soare, baza de agrement dispunand de 14 hidrobiciclete si de 11 barci cu vasle. Pe perioada sezonului cald se pot organiza diverse evenimente sportive, reprezentatii, antrenamente sau concursuri de canotaj. In ceea ce priveste tarifele, Baza de Agrement Ezareni va pune la dispozitie urmatoarele optiuni: hidrobiciclete (4 locuri)-20 lei/ora, triciclete nautice (3 locuri)-15 lei/ora, barci cu vasle (3 locuri)-15 lei/ora, skijet (2 locuri)-350 lei/ora si ski nautic cu salupa-350 lei/ora.

Adresa: Ezareni, Iasi

Telefon informatii si rezervari: 0728.967.440

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>