Servicii gratuite de consiliere in cariera

califica-te pentru viitorIn luna aprilie 2013, in cadrul proiectului “Califica-te pentru viitor”, implementat de compania SC Development Training Consulting SRL in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, va avea loc a doua sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala, in regim rezidential.

52 de persoane angajate, cu domiciliul in regiunea de Nord-Est, vor beneficia gratuit de acest serviciu, care se va derula la pensiunea Casa Elena din Voronet, judetul Suceava. Sesiunea de consiliere in cariera va avea loc pe parcursul a doua zile, in care participantii vor beneficia de:
• 2 sesiuni de consiliere de grup cu rol in descoperirea aptitudinilor si motivatiilor personale si profesionale;
• 1 testare psihoaptitudinala;
• consiliere pentru realizarea unui plan de cariera;
• 1 intalnire pentru preluarea profilelor psihoaptitudinale si consiliere individuala, la intoarcerea in Iasi.

Cele 52 de persoane participante vor beneficia si de o sesiune de informare si constientizare cu privire la beneficiile formarii profesionale continue a adultilor, oportunitatile de calificare si sau recalificare sau certificare si egalitatea de sanse la locul de munca.

Prima sesiune de informare, consiliere si orientare profesionala in regim rezidential a avut loc in iulie 2012, iar la aceasta au participat 48 de persoane din grupul tinta (angajati cu domiciliul in regiunea Nord-Est). Elena Stanciuc, una dintre participantele de la prima serie a mentionat in testimonialul oferit spre completare fiecarui beneficiar: “Formarea profesionala continua ma ajuta in dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale, a aptitudinilor si a competentelor. De asemenea, ma ajuta sa ma perfectionez si sa cunosc mai bine domeniile care ma intereseaza, dar si sa descopar domenii noi, pentru care am calitatile necesare, dar nu constientizez.”

Obiectivul proiectul “Califica-te pentru viitor!” este de a creste gradul de calificare a persoanelor angajate pe piata muncii din regiunea Nord-Est si este realizat in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Iasi, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Programele demarate in cadrul acestui proiect se adreseaza persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Est, necalificate sau cu un nivel scazut de calificare, dar cu studii gimnaziale finalizate.
Pentru mai multe detalii legate de proiectul “Califica-te pentru viitor!” va rugam sa vizitati www.curscalificare.com sau sa ne contactati la contact@curscalificare.com sau la telefon: 0232-271.124 Persoana de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare si relatii publice.

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>