Sala de Catarat Blocker

Sala de Catarat BlockerSala de Catarat si-a deschis portile in Iasi in 2009 si este una din cele mai noi si mai performante din Romania. Prin dotarile de care dispune, sala este inclusa in circuitul competitional national si international. Dotata cu o suprafata de 300mp catarabili- panouri de escalada, bouldering(cea mai complexa structura din tara) si de copii, cu aparate simple de modelare corporala si placi de antrenament specific, sala asigura cataratorilor de toate categoriile si varstele, cadrul in care sa practice catararea sportiva, dar si sa socializeze sau sa participe la alte activitati propuse: dezbateri si ateliere, proiectii de filme, nocturne de catarat, escalada de cartier, tabere si stagii de pregatire, excursii tematice. Sala de Catarat organizeaza cursuri de catarat pentru copii sub indrumarea unui sportiv cu calitati de exceptie si un pedagog priceput. Sala de catarat iti propune o serie de cursuri adaptate la nivelul tau si personalizate in functie de ceea ce iti doresti sau iti propui sa obtii. Cursurile sunt structurate pe durata unei luni si cuprind 8 sedinte.

Adresa: Str. Socola 16, Iasi (la fostul TAMAZ, statia de autobuz FRIGORIFER la baza podului spre Bucium pe partea dreapta)

Telefon informatii si rezervari:

0752 646.324
0769 630.494
0736 673.571

Email: contact@saladecatarat.ro

Program: 

Luni: 17-22
Marti: 17-22
Miercuri: 17-22
Joi: 17-22
Vineri: 17-22
Sambata: inchis
Duminica: inchis

Sala de Catarat Blocker 5.00/5 (100.00%) 10 voturi

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>