Restaurant Golden Stone

Restaurant Golden Stone IasiRestaurantul Golden Stone Iasi ofera note luxoase serviciilor oferite, incantand clientii cu o amenajare clasica imbogatita cu elemente de decor atent selectate. Oricand doriti, aici puteti savura sortimente culinare alese cu mare grija din bucataria traditionala romaneasca, dar si din cea internationala. Restaurantul Golden Stone Iasi are o capacitate totala de 200 de locuri, iar terasa de pe malul lacului Ciric, dispune de 300 de locuri.  Restaurantul Golden Stone Iasi este alegerea excelenta atat pentru celebrarea diverselor evenimente importante din viata voastra, dar si pentru o cina romantica ori o intalnire de afaceri. 

Adresa: Baza de Agrement Ciric, pe drumul catre Aeroportul International, Iasi
Telefon informatii si rezervari: 0232 244 120; 0734 009 655
Adresa de e-mail: restaurant@goldenston.ro
Program: Luni-Duminica: 10.00-24.00

Parerea ta conteaza
  • rodica Raspunde
    4 years ago

    buna seara! Am servit masa azi duminica 30.03.2014 si am uitat la toaleta de femei a restaurantului pe la orele l7 h o pelerina tricotata alba,poate cineva a gasit-o si a lasat-o la dvs.Eu am sunat imediat pe ambele numere de telefon dar nu mi s-a raspuns la nici un nr .de telefon luat de pe nett, chiar am insisitat la aceste numere,dar degeaba.Daca aveti un raspuns favorabil va rog dati-mi telefon la acest numar o7468906, va multumesc.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>