Restaurant Bavaria

Restaurant Bavaria IasiRestaurantul Bavaria Iasi a fost deschis in anul 2009 initial ca o unitate de restaurant si pizzerie, dar cu timpul si prin ample procese de modernizare, toti clientii sunt in prezent asteptati la Restaurant Pizzerie Pub Bavaria Iasi. Salonul restaurantului are o capacitate de 60 de locuri- 30 pentru fumatori si 30 pentru nefumatori, iar pubul/pizzeria dispune de 90 de locuri si reprezinta o alegere excelenta pentru organizarea evenimentelor private. Calitatea si bunul gust al produselor sunt asigurate si garantate de catre bucatarii, pizerii si ajutorii de bucatari ai Restaurantului Bavaria Iasi care impreuna cu barmanii si ospatarii ofera calitate serviciilor si mereu va vor intampina cu zambetul pe buze. 

Adresa: Str. Nicolae Iorga, nr. 2A, Iasi

Telefon informatii si rezervari: 0752 11 99 22

Adresa de e-mail: comenzi@bavariaiasi.ro

Parerea ta conteaza
  • Amaximoaei Vasile Raspunde
    3 years ago

    Bavaria … un restaurant bun, asa credeam. Am mancat de mai multe ori si a fost ok. Asa ca mi-am invitat familia la o pizza si m-am facut de rusine…o pizza uscata de ziceai ca mananci cipsuri. Chiar daca am vorbit cu ospatarul care ne-a servit, sau cu Patronul in persoana, chiar daca au recunoscut ca nu e pizza care o face restaurantul la sfarsit a aparut pe nota de plata. RUSINE Bavaria pentru ca v-ati batut joc de un client!!! Cred ca experienta asta m-a convins … oriunde numai la BAVARIA nu.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>