Pizzeria Mamma Mia

 Pizzeria Mamma MiaPizzeria Mamma Mia se bucura de un real succes in Iasi si totodata de fidelitatea clientilor, multumindu-le acestora cu un meniu mereu imbogatit, diversificat, produse proaspete si gustoase, dar si bauturi pe alese. Mamma Mia a fost intodeauna intr-o continua evolutie, mereu in cautarea perfectiunii, acest lucru fiind vizibil atat prin intermediul amenajarii de bun gust, locatia fiind foarte intima si prietenoasa-mereu in ton cu anotimpurile si cu sarbatorile , dar si prin amabilitatea si promptitudinea echipei. Vara, terasa din parcul Guliver se dovedeste uneori neincapatoare, dar totusi inca se face fata exigentelor. Pizzeria Mamma Mia ofera posibilitatea de a comanda online diverse preparate, totodata punand la dispozitie oferte tentante si avantajoase. Pe partea cealalta de Pizzeria Mamma Mia, Steak House Mamma Mia, afiliata a acestui grup, se bucura si ea de succes, fidelitate si apreciere.

Adresa: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 4, in spatele blocului Guliver, Iasi

Mamma Mia livrari la domiciliu:

Telefon: 07MammaMia(0762 662 642), 0232 270 215, 0747 248 758, 0728 148 658

Fax: 0332 466 111

 

Parerea ta conteaza
  • Mira Raspunde
    5 years ago

    Foarte buni cei de la Mamma Mia din Iasi! Acum ofera si servicii de livrare non stop la domiciliu si au si restaurantul deschis non stop, ca sa te poti bucura de ofertele de mancare delicioasa oricand!

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>