Pensiunea Velvet

Pensiunea Velvet IasiPensiunea Velvet Iasi este locul ideal pentru un sejur in interes de relaxare sau de afaceri intrucat este situata la doar doua minute de complexul comercial Iulius Mall si foarte aproape de zona industriala. Pensiunea Velvet Iasi este organizata pe doua nivele, totalizand un numar de 3 apartamente si o camera dubla, fiecare apartament inglobeaza o chicineta deschisa care sa va satisfaca in cazul in care doriti sa va stabiliti aici pentru mai mult timp. Structura Pensiunii Velvet Iasi avantajeaza acest gen de clienti care pot folosi apartamentele ca resedinta.

Adresa: Str. Mihai Voda, nr. 8, vis-a-vis de Iulius Mall, Iasi

Telefon informatii si rezervari: 0746 140 036, 0232 278 719

Pensiunea Velvet 4.00/5 (80.00%) 1 vot
  • tudose Raspunde
    4 years ago

    ne-am cazat pe 28 decembrie, in cameea era f frig, as fi vrut sa fac un dus si sa ma incalzesc dar cel ce m-a primit mi-a recomandat un dus in aer liber, fiindca ” afara nu este chiar asa de frig”. Dupa cateva ore de colindat prin Iasi am revenit la camere, temperatura era oarecum optima. Dar as fi preferat ca in momentul cazarii, sa fie si cald in camere, nu sa asteptam cateva ore sa se incalzeasca.

  • Bogdan Raspunde
    3 years ago

    Am fost de 3 ori cazat si de fiecare data a fost foarte bine…am fost si vara si iarna si am fost placut impresionat.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>