Pensiunea Tatarasi

Pensiunea Tatarasi IasiPensiunea Tatarasi Iasi, situata intr-o zona cu multa verdeata, invecinata cu multe puncte de interes din oras, este dotata cu internet,  sauna, masaj, parcare proprie supravegheata, coffee bar, restaurant. Pensiunea Tatarasi Iasi isi asteapta oaspetii cu camere amenajate modern, cu mult bun gust, elegante datorita mobilierului din lemn masiv, a draperiilor si a mochetei antistatice. Camerele sunt dotate cu TV, aer conditionat, cabina dus, wi-fi si frigider cu minibar. Restaurantul are o capacitate totala de 150 de persoane si este ideal pentru organizarea evenimentelor festive, iar coffee-barul este locul optim pentru desfasurarea conferintelor si prezentarilor. Personalul Pensiunii Tatarasi Iasi este profesionist, prompt si amabil.

Adresa: Str. Fulger, nr. 9, Iasi

Telefon informatii si rezervari: 0755. 21 39 39; 0749. 37 38 34; 0747. 79 27 67;  0332. 14 29 63 (receptie)

Adresa de E-mail: receptie@pensiuneatatarasi.ro

Pensiunea Tatarasi 5.00/5 (100.00%) 1 vot
  • lazar costel Raspunde
    4 years ago

    Pensiunea Tatarasi este una din cele mai bune unitati de cazare din Iasi datorita pretului practicat, conditiile din unitate fiind excelente. Personalul este amiabil si placut!

    Multumim, pensiunii Tatarasi pentru un sejur deosebit!

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>