Pensiunea Cristian

Pensiune Cristian IasiPensiunea Cristian Iasi dispune de 1 camera cu pat simplu, 1 camera cu doua paturi, 3 camere cu pat matrimonial, 3 apartamente de 3 locuri si 1 apartament de 4 locuri, in total, o capacitate de 22 de locuri de cazare. Printre cele mai importante facilitati de la Pensiunea Cristian Iasi se numara grupul sanitar propriu in fiecare camera, mobilierul nou, TV, acces internet gratuit, acces telefon international si fax la receptie, centrala proprie, parcare supravegheata, posibilitatea de a plati cu cardul. In plus, Pensiunea Cristian Iasi detine un salon pentru servirea micului dejun de 18 locuri si de un salon restaurant cu o capacitate de 40 de locuri ideal pentru petreceri, mese festive sau intalniri de afaceri. Pensiunea Cristian Iasi este situata langa Padurea Cetatuia, pe drumul catre Manastirea Hlincea.

Adresa: Bd. Poitiers, nr. 69, Iasi

Telefon informatii si rezervari: +040 / 0232 – 242363; +040 / 0745 – 456416

Adresa de E-mail: pensiunea_cristian@yahoo.com

Pensiunea Cristian 1.00/5 (20.00%) 1 vot
  • laur Raspunde
    4 years ago

    Nu recomand!
    Personal execrabil….mai sa te dea afara din curte in suturi ca ceri ceva normal( sa vezi camera si ca ceri informatii in noiembrie deapre caldura din camera)
    Personal impertinent!

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>