Patricia Kaas concerteaza la Iasi

Patricia Kaas concerteaza la IasiPatricia Kaas va concerta la Iasi, in aer liber, in data de 19 iunie 2013, pe Bulevardul Stefan cel Mare, incepand cu ora 20.30. Concertul live din Iasi este urmat de alte doua concerte in Romania, mai exact in Bucuresti si in Cluj Napoca. Aceasta serie de trei concerte din Romania face parte din turneul de comemorare a 50 de ani de la moartea artistei Edith Piaf  si este intitulat “Kaas chante Piaf”. Patricia Kaas a anuntat ca din concertul ei nu vor lipsi melodii celebre precum “La vie en Rose”, “Paris”, “Mon Dieu”, “Padam Padam”, “Non, Je Ne Regrette Rien”, programul concertului fiind alcatuit din peste 20 de melodii celebre. 

Patricia Kaas a fost ultima data in Romania in anul 2009, cand a concertat la Bucuresti, Sala Palatului, in cadrul turneului “Kabaret”. Turneul “Kaas chante Piaf” care include si Romania, va fi sustinut in 46 de tari, iar pana in prezent, spectacolul a fost prezentat pe cele mai importante scene ale lumii, printre care Royal Albert Hall din Londra si Carnegie Hall din New York. 

Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Iasi si Asociatia PRO EVENT in cadrul primei editii a Festivalului International al Educatiei Iasi 2013 – FIE. 

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro. Biletele la categoria VIP costa 250 lei, cele la categoria I – 175 lei, categoria II – 130 lei, categoria III – 100 lei, iar biletele la categoria IV costa 80 lei. 

 

 

 

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>