Momento Bar & Cafe

Cafenea Momento Bar Cafe IasiMomento Bar & Cafe Iasi este situat in Podu Ros, langa oficiul postal, beneficiaza de doua intrari, oferind astfel si acces direct la parcare si detine o capacitate de 50 de locuri la mese. Cafeneaua Momento Bar & Cafe este amenajata cu mult lemn, grinzi, bucurandu-se de o luminozitate aparte.  Meniul include diverse sortimente de cafea, inclusiv crem cafe, cocktail-uri si chiar Mai Tai, si alte bauturi alcoolice si racoritoare. Momento Bar & Cafe Iasi este dotat cu ventilatie, aer conditionat, ofera locuri pentru fumatori, nefumatori si spatiu de parcare. Servirea este prompta, personalul este amabil, iar preturile sunt decente.

Adresa: sos. Nationala, nr. 128, Iasi

Numar de telefon: 0743 881193

 

Momento Bar & Cafe 3.50/5 (70.00%) 14 voturi
 • Adeline-Mihaela Rotariu Raspunde
  3 years ago

  Despre “ospitalitatea” Cafenelei Momento, Podul Ros.

  De 10 ani de zile merg regulat la aceasta cafenea, cu alte cuvinte de cand a aparut. Servirea nu mi s-a parut niciodata exemplara, insa locatia e destul de convenabila pentru mine si prietenii mei. Duminica aceasta (11 ianuarie 2015) am fost cu o prietena la cafeneaua Momento, iar in momentul in care am vrut sa intram, un caine mai hiperactiv a tasnit inauntru. Domnisoara chelnerita blonda, care este destul de noua, mi s-a adresat printre dinti: “Scoate-l afara. De ce l-ai adus inauntru?”. I-am explicat calm ca nu este cainele meu si ca nu l-am ademenit eu inauntru, insa o voi ajuta sa-l de-a afara. M-am uitat dupa caine, insa era imposibil de prins. Domnisoara a continuat sa-mi zica repetitiv printre dinti foarte imperativ: “Scoate-l afara!”. Am intrebat-o daca imi vorbeste astfel pentru ca ii este frica de caini. I-am explicat din nou ca nu este cainele meu si ca nu l-am invitat inauntru, in speranta ca domnisoara va intelege ca un biet animal atat de murdar si hiperactiv nu poate fi animalul meu de companie.

  La scurt timp domnisoara mi-a zis foarte nervos: “Scoate-l afara sau scot si cainele si pe tine afara!”. In acest moment am rabufnit si i-am cerut numarul de telefon al sefului sau al managerului pentru ca este inadmisibil sa i se vorbeasca unui client vechi astfel. In acest moment a intervenit si baiatul care este de ceva timp acolo. Nici dansul nu a inteles ca nu este cainele meu. Cand i-am explicat ca domnisoara m-a dat afara si ca nici eu nici prietenii mei care venim de ani de zile aici nu vom mai calca pragul acestei cafenele a inceput sa ma invite nervos sa iau loc: “Dar va rog! Luati loc! Dar nici eu nu vin cu cainele aici”. Needless to say, desi am cerut in nenumarate randuri numarul de telefon al sefului, amandoi mi-au ignorat cererea. Pana la urma am decis sa plec deoarece imi era clar ca nu voi primi niciodata acel numar.

  Sper ca detinatorul cafenelei Momento sa citeasca aceast review, iar clientii acestui loc sa-si aminteasca data viitoare cand vor vrea sa se duca acolo de “ospitalitatea” cu care am fost tratata eu.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>