Magic Stadium


Modernul teren de fotbal “Magic Stadium”, situat in incinta complexului Tudor Vladimirescu, intre caminele T19 si T21, a fost amenajat in anul 2005 si beneficiaza de o multitudine de facilitati ce cu siguranta vor incanta pe amatorii de fotbal.

Gazonul sintetic, instalatia de iluminat si tribuna cu aproape 200 de locuri sunt doar cateva dintre facilitatile ce ajuta la desfasurarea meciurilor de fotbal in cele mai moderne conditii.

Terenul este acoperit cu balon, permitand folosirea acestuia indiferent de anotimp sau de vreme, dat fiind ca asigura o izolare termica foarte buna. Presiunea este mai scazuta, nu se face condens si se diminueaza mult ecoul.

Gazonul sintetic previne accidentarile, datorita suprafetei cu un inalt grad de absorbtie a energiei rezultate la impact. Conditiile de joc sunt foarte bune, iar aspectul acestuia – impecabil.

Instalatia de iluminat permite utilizarea terenului si seara sau noaptea, acest fapt constituind un avantaj pentru cei care doresc sa inchirieze terenul la ore mai tarzii.

Caracteristici principale:
dimensiuni: 40x25m
capacitate tribuna: 185 locuri
anul amenajarii: 2005
putere instalatie de iluminat nocturna: 1000 kilowatts

Contact:
Campus Tudor Vladimirescu vis-a-vis Iulius Mall
Iasi, Romania
Rezervari la: 0722 376 349
Program : zilnic intre orele 10:00 si 24:00

Magic Stadium 1.00/5 (20.00%) 1 vot

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>