Lux taxi


SC LUX TAXI SRL este o firma de transport in regim de taxi ce isi desfasoara activitatea sub brandul cu acelasi nume.

Sub o conducere tanara cu o viziune in viitor, compania Lux Taxi a investit in calitatea serviciilor, oferind clientilor un concept in domeniul taximetriei.

In 2005 Lux Taxi a fost prima firma de taxi care prelua comenzi online prin intermediul platformei yahoo messenger, astfel incat avem in lista noastra un portofoliu de peste 10.000 de utilizatori reali si activi.

Din 2008, Lux Taxi a achizitionat o centrala telefonica la standarde europene, fiind primul dispecerat din Romania ce preluam comenzi prin intermediul centralei telefonice si detinem o baza de date de peste 90.000 clienti. (doar din judetul Iasi).

In prezent, inregistram o medie de peste 3.000 apeluri telefonice zilnic, acest fapt situandu-ne pe primul loc in judetul Iasi, cu peste 90.000 apeluri telefonice lunar.

Ca urmare a experientei acumulate in trecut de catre antreprenorul acestei companii, Lux Taxi a schimbat in timp conceptul taximetristului, impunand o serie de reguli soferilor de taxi, in afara celor ce tin de atestarea profesionala,obtinandu-se de asemenea si o imagine ce ne diferentiaza serviciile de celelalte firme de taxi.

Parcul auto format din 109 autovehicule proprii si 200 de colaboratori a fost constant actualizat, astfel in cadrul firmei fiind doar masini ce corespund din punct de vedere tehnic si estetic unui serviciu de taximetrie la standarde europene.

Comenzi:
0232 255 255
0740 255 255
0728 255 255
0766 255 255
ID Messenger: luxtaxi

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>