Larga Jijia

Balta Larga Jijia IasiDenumita si “iazurile de la ferma Movileni”, balta Larga Jijia se afla in localitatea Larga Jijia, aproape de Movileni, la 29 km de Iasi. Complexul Larga Jijia este alcatuit din doua bazine, unul mai mic – Jijioara, si celelalalt putin mai mare.  Tarifele difera de la un bazin la altul. In general, pentru o zi de pescuit la iazul mare trebuie sa achitati o taxa de 90 RON, iar pentru iazul mic, taxa este de 45 RON. Este permis pescuitul cu maxim 4 scule si se pot retine 6 kg de peste sau o singura captura mai mare. Aici puteti gasi exemplare frumoase de crap, caras, stiuca, somn, salau, biban, dar si crap topless. 

Adresa: Larga Jijia, Iasi

Telefon informatii: 0232.297.965

 

 

 

Larga Jijia 3.00/5 (60.00%) 2 voturi
  • florin Raspunde
    5 years ago

    o intrebare.se merita

  • zigmund adrian Raspunde
    4 years ago

    nu se merita deloc…120 doua persoane ..si am prins doar 2 crapi de 1 kg si 1.5 kg , am dat la boabe la rama la viermus , boabe aromate ..nimic , nimic, 2 pesti toata ziua de la 7 la 18 .. sunt dezamagit total, nu am sa mai merg niciodata si nu am sa mai recomand la nimeni acesta balta ..

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>