Ladies Lee’s SPA

 salon1_672_504_90Ladies Lee’s SPA este locul unde trebuie sa ajungi daca esti nemultumita de aspectul tau ori doresti o schimbare in cel mai scurt timp. In cadrul Ladies Lee’s SPA, tehnici si tratamente corporale deja stiute, dar si tratamente in premiera in Romania sunt imbinate tocmai pentru ca tu sa obtii rezultatul dorit in cel mai scurt timp. Echipa profesionala, dar si perfectionista inarmata cu produse de inalta tinuta te vor face sa arati ca intoarsa dintr-o vacanta intr-o tara exotica, chiar daca tu iar ai stat la birou peste program.

Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 14, Iasi

Telefon rezervari: 0232.219.999;  0755.219.999

Program:
Luni – Sambata : 08:00 – 20:00

 

Parerea ta conteaza
  • georgiana Raspunde
    4 years ago

    Am facut programare si cand am ajuns m-am trezit ca aceasta nu existe. Si managerul mi-a spus ca nu este prima data cand se intampla asta. Am ajuns acolo la 12 si s-au ocupat de mine abia pe la ora 14 jum. Am vrut o culoare in cap, nu a iesit ce am vrut. Vopseaua este de cea mai proasta calitate la 2 spalari se duce. Si un nuantator iti rezista mai mult. Nu a fost o situatie singulara. Si doua prietene s-au vopsit acolo si acceiasi problema. Nu voi mai reveni si NU RECOMAND NIMANUI! Bani dati de pomana! Trebuie sa ma duc in alta parte si sa dau alti bani pentru ca unii nu stiu sa isi faca treaba!

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>