Lacul Rediu

Lacul Rediu IasiLacul Rediu este situat la iesirea din Iasi, si puteti ajunge aici pe traseul Iasi-Targu Frumos, stanga la al doilea sens giratoriu spre Rediu. Lacul Rediu Iasi este un loc civilizat, curat si ingrijit, destinat atat pescarilor profesionisti cat si amatorilor. Lacul se intinde pe o suprafata de 14,6 ha si are o adancime de 1,5 m – 7.09 m. Lacul este populat cu crapi, cteni, carasi, stiuca si somn. Crapii si ctenii destinati pescuitului in regim Catch & Release au greutatea intre 1,5 kg si 14 kg.

Adresa: Rediu, Iasi

Program de pescuit si taxe: 
– Luni 07:00 – Joi 20:00 tarif 12h (de zi): 70 lei – 1 SAU 2 PESCARI – 4 scule
– Luni 07:00 – Joi 20:00 tarif 12h (de zi): 35 lei – DOAR 1 pescar – MAXIM 2 scule. In acest caz, daca se ocupa toate pontoanele, cei care au achitat pentru jumatate de ponton se vor muta sa fie 2 pe un ponton.
– Luni 07:00 – Vineri 07:00 tarif 24h: 90 lei – 1 SAU 2 PESCARI – 4 scule

– Vineri 06:00 – Duminica 20:00 tarif 12h (de zi): 80 lei – 1 SAU 2 PESCARI 4 scule
– Vineri 06:00 – Duminica 20:00 tarif 12h (de zi): 40 lei – DOAR 1 pescar – MAXIM 2 scule. In acest caz, daca se ocupa toate pontoanele, cei care au achitat pentru jumatate de ponton se vor muta sa fie 2 pe un ponton.
– Vineri 06:00 – Luni 06:00 tarif 24h: 100 lei – 1 SAU 2 PESCARI – 4 scule

Se poate rezerva 1/2 de ponton pana se ocupa toate pontoanele. In caz ca mai sunt doritori de 1/2 de ponton atunci se va trece la completarea pontoanelor, dupa ce se discuta cu pescarul care este deja pe ponton.

Lacul Rediu 3.27/5 (65.45%) 11 voturi
 • Pescar Raspunde
  5 years ago

  Scump domnle, scump. Dincolo era mai ieftin.

 • Alt Pescar Raspunde
  5 years ago

  prea scump

 • Pescar3 Raspunde
  5 years ago

  Imagini capturi lacul Rediu http://www.hartapescar.ro/locatie/3978/lacul-rediu

 • Nicu N. Raspunde
  5 years ago

  Mi se pare aberatie in regulament ca nu ai voie cu momeli pe carlig, cum ar fi viermii sau pasta.
  As dori sa se mai studeze aceasta problema.
  Urmaresc de ceva timp forumurile noastre si cele din Anglia si nu am mai auzit asa ceva.
  Englezii pescuiesc cu pelete, de exemplu atat pe carlig cat si atasat, insa de foarte multe ori folosesc carlige barbless, ce ranesc mai putin pestele (daca asta se doreste prin regulamentul impus). Si eu, fiind pescar de stationar am folosit aceste carlige si nu cred ca ranesc mai mult pestii decat un “pescar de crap”.

 • tic Raspunde
  5 years ago

  La ce bun sa mai pui carlig daca nu ai voie sa pui momeala pe el? Eu propun sa se inlocuiasca acest accesoriu (cârligul) cu o minicamera foto- video asa ca sa poti fotografia pestele in mediul lui fara sa-l mai stresezi cu aducerea pe mal si sa se instituie o taxa de “poza” pe care o incaseaza administratorul baltii. Dupa ce le hranesti pestii doar ca sa-i vezi, mai fac si pretentii ca-i inveti cu deprinderi alimentare nesanatoase. Asta este cam cum ar fi si o vânatoare ” shut and release” la animalele din curtea gospodarului!

 • ukuionut Raspunde
  4 years ago

  dar macar se prinde peste daca tot dai bani astia?

 • admin Raspunde
  4 years ago

  De prins am vazut ca se prinde:
  https://www.facebook.com/lacul.rediuiasi?fref=ts

 • naku Raspunde
  4 years ago

  naveti treaba cu pescuitu voi sunteti braconieriiiiiiii

 • Ionut Raspunde
  3 years ago

  Salutare tuturor,

  Am rugamintea sa-mi dea cineva si mie nr. de tel. de la lacul Rediu Iasi pentru a putea face o rezervare. Toate cele bune!

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>