Iazul La Strainasi

Iazul La Strainasi IasiLa Strainasi este cel mai nou iaz din judetul Iasi, deschis pe 14 iulie 2012. Iazul La Strainasi Iasi se afla la jumatatea distantei dintre Podu Iloaiei si comuna Popesti pe drumul judetean 282 d, pe partea dreapta. Cu o suprafata de 1 hectar, o adancime minima de 1 m si maxima de 3,5- 4 metri, Iazul La Strainasi Iasi poate fi alegerea ideala atunci cand doriti sa va petreceti timpul liber practicand ceea ce va place cel mai mult. La Strainasi este populat cu crap cu o greutate cuprinsa intre 800 grame si 3 kg. In plus, iazul este amenajat foarte modern cu pontoane, umbrele, foisoare, gratare, cabanute, iar la baza sportiva veti gasi echipament pentru protejarea pestelui si pentru manipularea cat mai in siguranta a capturii. Nu vor lipsi asadar saltelele de receptie, cantarul, sacul de cantarire si spray-ul antiseptic. Accesul este permis pe baza de rezervare telefonica sau e-mail. 

Adresa: Popesti, Iasi (la aproximativ 28 km de muncipiul Iasi)

Telefon informatii si rezervari: 0764.977.667 0752.764.629 0723.062.400

Adresa de e-mail: iazstrainasi@yahoo.com

Parerea ta conteaza
 • bogdan Raspunde
  5 years ago

  cat costa si cand se deschide sezonul, stie cineva?

  • andreea Raspunde
   5 years ago

   Anul trecut la deschidere, taxa era de 50 RON/12 ore Catch and Realease si 100 RON/12 ore cu posibilitatea de a retine 5 kg peste. Cel mai probabil, se va deschide pe 1 sau 10 aprilie.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>