Harta

123iasi.ro va pune la dispozitie harta Iasului detaliata, elaborata  pana la cele mai mici puncte de interes, cuprinzand totodata si cele mai noi obiective si centre ale urbei iesene. Pe aceasta harta, veti gasi localizate, de la strazi si bulevarde pana la toate obiectivele din zona centrala si nu numai, hoteluri si pensiuni, universitati, scoli si gradinite, biblioteci, parcuri si locuri de agrement, centre comerciale si financiare.

Harta Iasului vine insotita cu o mare usurinta in utilizare, denumiri lizibile, dar si cu optiuni de mare ajutor precum zoom, deplasare la stanga/dreapta, afisare imagini din satelit, afisare harta stradala cu teren, iar daca aveti deja instalat pluginul Google Earth, puteti viziona harta Iasului in maniera 3D. 

La nivel de detalii puteti vedea numerele blocurilor, strazile si aleile din Iasi, afaceri locale si multe altele.  Ori de cate ori aveti nevoie de localizarea precisa a unei strazi, institutii, obiectiv turistic ori centru comercial, consultati harta Iasului si mergeti la sigur.

Harta 4.38/5 (87.50%) 120 voturi