Fringe Festival aduce teatrul neconventional la Iasi / 14-23 iunie

iasi_fringe_festival-995Prima editie a Iasi Fringe Festival – componenta a FIE 2013, va debuta vineri si va continua in urmatoarele noua zile, acest eveniment fiind dedicat teatrului independent neconventional si dansului contemporan. Dupa o ampla selectare, organizatorii evenimentului vor oferi iesenilor cele mai bune 50 de prestatii de coregrafie, teatru si dans contemporan care vor avea loc in cele zece scene ale festivalului, amenajate in cafenelele populare din Iasi. In acest program, sunt implicati peste 200 de artisti din toata tara si vor avea loc 75 de reprezentatii. 

Publicul iesean va asista la o exprimare artistica libera si originala, condusa de actori, regizori, coregrafi, dansatori, papusari si tineri talentati. In cadrul acestui festival, vor fi amenajate doua scene pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant unde cele peste 40 de trupe de teatru independente din Romania vor interactiona cu publicul iesean. 

Accesul la toate cele 75 de reprezentatii care se vor desfasura in cadrul primei editii a Iasi Fringe Festival se va face in baza unei donatii sugerate in jurul sumei de zece lei, ca suport si apreciere pentru creatiile scenei de teatru independente din Romania si a fenomenului underground.

Locatiile Fringe sunt amenajate in Kiddo Cafe, Arte Bar, Bar la Baza, Clubul Creatorilor, Cafeneaua Maideyi, Teatru FIX, Cafeneaua Acaju, Bar Hand, Sala Studio a Universitatii de Arte George Enescu si Art House. 

Fringe Festival aduce teatrul neconventional la Iasi / 14-23 iunie 5.00/5 (100.00%) 1 vot

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>