Food for thought – House Party la Art House Central

FFT WEBIVineri, 15 noiembrie, începând cu ora 22:00, la Art House Central vibrezi pe ritmuri house și-ți alimentezi creierul cu muzică de calitate cu Miss I, Dave și Stephen Moto.

Miss I

Ioana (Miss I) și-a descoperit talentul și înclinația pentru muzică de la o vârstă fragedă. A fost înconjurată de muzică încă de mică și a început să studieze pian, ghidată și de mama sa. A aflat despre meseria de DJ de la tatăl său care făcea acest lucru din pasiune, mai ales în timpul verii.

Ieșitul în cluburile din țară i-au dat ocazia să cunoască oameni care lucrează în acest domeniu, dar și să își dea seama ce înseamnă să fii DJ pentru clubberii care așteaptă să fie impresionați. Acum șase ani, a început să-și adune propria colecție de viniluri iar în 2006 a mixat pentru prima oară. În 2008, a început proiectul Groove On, alături de prietenul său, Jo.E împreună cu care și-a făcut propriul studio, având multe proiecte culturale și muzicale sub acest nume.

În fiecare joi, începând cu ora 18:00, are o emisiune radio numită Smoothy Grooves.      

Miss I în online:

https://www.facebook.com/Misbits

https://www.facebook.com/grooveonradio

https://www.facebook.com/IoanaMissI

https://soundcloud.com/miss-i

Dave

David Viscu (născut pe 19 august 1992) spune despre el însuși că cel mai bine este caracterizat de sentimentul care îi cuprinde pe oameni pe ringul de dans. Din acest motiv, cuvintele sunt de prisos, nefiind suficient de puternice pentru a exprima senzațiile trăite.

Dave în online:

https://soundcloud.com/ddaave

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>