[En] Trance 001 – Trance Party la Art House Central

Eentrance 001 WEBSâmbătă, 16 noiembrie, iubitorii de muzică electronică sunt invitați la Art House Central pentru a participa, alături de comunitatea trance ieșeană, la cel mai nou concept de petrecere marca Trance IS* Tribute! [EN] Trance 001 este prima petrecere dintr-o serie ce își propune să aducă muzica trance mai aproape de publicul ieșean, inclusiv de cei care nu au descoperit-o încă.

Petrecerea va începe la ora 22:00 cu un warm-up pregătit de Steven White și va continua cu main act-ul lui Dany Dazano. After party-ul este asigurat de SS.

Trei DJ vor avea grijă ca cei prezenți să guste muzica tramce

Steven White

Steven White este un DJ cu experiență a peste 150 de seturi difuzate pe diverse radiouri de muzică trance. Este un DJ ce iubește acest gen și nu ezită nici o clipă să îl promoveze de fiecare dată când are ocazia. Experiența sa în DJ-ing nu se rezuma doar la seturi radio, ci și la seturi de warm-up și nu numai pentru petrecerile comunității.

Steven White în online:

Dany Dazano

Dany Dazano este unul din promotorii de seamă ai Trance IS* Tribute. Producător în majoritatea timpului, încearcă să dea muzicii trance un suflu tânăr și original. Seturile sale puternice reușesc de fiecare dată să te ridice la propriu de pe scaun și nu te lasă nici măcar o secundă fără să nu respiri muzica alături de el.

Dany Dazano în online:

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>