Dumbrava-Ciurbesti

Dumbrava Ciurbesti IasiBalta Dumbrava-Ciurbesti este situata pe drumul judetean 248 Iasi-Ciurea, la aproximativ 5 km de cartierul Nicolina. Cel mai simplu traseu este cel de la iesirea din Iasi CUG, spre Vaslui, pana la intrarea in satul Dumbrava si apoi faceti dreapta. Balta este vizibila de la sosea. Balta Dumbrava Ciurbesti Iasi este populata cu caras, crap, platica, rosioara, dar si cu salau si somn. Este o balta cu o adancime maxima de 6 metri si medie de 1, 8 metri.

Adresa: Dumbrava, Iasi

Dumbrava-Ciurbesti 3.10/5 (62.00%) 10 voturi
 • ukuionut Raspunde
  4 years ago

  ma intereseaza cat e ziua de pescuit?
  sau cum se platestepe 12 ore 24de ore
  ?
  daca se poate astept un raspuns

 • admin Raspunde
  4 years ago

  Ionut, La Dumbrava nu se plateste taxa in schimb personal nu am vazut sa se prinda peste prea mare acolo. E bine sa mergi de seara pentru a prinde un loc bun pe balta.

 • ionelb Raspunde
  4 years ago

  Dumbrava e balta saracului prizi si 2-3 kg darnu mai mare de o bricheta mai cade si cat pachetul de tigari ::))

  • ionelb Raspunde
   4 years ago

   e plina balta de pensionari

 • ionelb Raspunde
  4 years ago

  eu ma mai duc la Dumbrava sa beau bere si un gratar cu vreo 2-3 colegi de munca si mai bag batul in balta (faci febra musculara trage unul dupa altul,nu ai timp sa se aseze pluta) ::)))

 • ionutzu Raspunde
  4 years ago

  da balta aia mai are peste…………aiurea au rupto cu plasele……..aiurea

 • alesutzu Raspunde
  3 years ago

  e faina balta nu platesti nu e cu taxa. se prinde mult peste dar micut, dar daca incerci cu lanseta poate ai noroc si vine unu mai mare . Spor la pescuit baieti.eu merge in fiecare duminica acolo sa pescuiesc si prind de max 200grame is mici pesti. dar recomand balta . seprinde peste mult si mic

 • Leonardo Raspunde
  3 years ago

  este voie cu barca acolo ?pentru agrement nu pentru pescuit

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>