Drive test – Mercedes CLA

IMG_1628Am vazut zilele trecute un teaser frumos la o campanie interesanta pentru noul Mercedes CLA. Am intrat in joc, am ajuns pe site’ul dedicat campaniei si m’am inscris la un drive-test.

Placut surprins am fost cand am fost sunat dupa 2 zile sa vin la drive test. Nu s’a putut sa onorez invitatia in ziua respectiva asa ca am amanat cu o zi experienta de care aveam sa ma bucur.

Am ajuns la sediul Casa Auto din Pacurari dupa intersectia Carrefour, am completat o fisa de drive test, am asteptat cateva minute sa ajunga masina de la un alt test si… a ajuns! O bestie pe 4 roti, ce arata de parca ar musca asfaltul astepta sa ii urc la volan. Venit de pe o masina modesta, prima impresie a fost sa am grija la toate butonasele de pe volan/bord. Nerabdator de a porni la drum, nici nu am stat sa inspectez prea mult tot ce are in dotare masina. Nu voiam decat sa apas pedala de acceleratie si sa zbor. Am testat modelul diesel de 2.2, ~170CP, cutie automata. Am ales centura spre Miroslava pentru a testa acceleratia, stabilitatea in curbe cat si confortul oferit. Ce pot sa spun decat WOW! Acum ca e doar opinia mea pentru ca personal imi place masina asta la nebunie, o fi o impresie colectiva, asta timpul o va decide .. si vanzarile :)

Masina accelereaza frumos, cutia de viteze automata este smooth, cuplul este perfect – cel putin pe setarea sport. Nu am incercat sistemul de self parking, precum si multe lucruri, vrajit de aspectul si calitatea masinii. Voi reveni intr’o zi, cand voi avea mai mult timp pentru o cunoastere mai detaliata a modelului.
Bogdan, agentul care mi’a prezentata masina a fost super ok. Nu am fost bombardat cu informatii – lasandu’ma sa ma bucur de placerea condusului. Am sa revin la el pentru o prezentare minutioasa. Ieri am plutit in masina!

Drive test – Mercedes CLA 5.00/5 (100.00%) 1 vot

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>