Din Iunie, bazarul se muta in zona targului de cherestea

bazar-iasiAutoritatile locale au finalizat constructia noului Bazar ce va fi amplasat in zona targului de cherestea langa Hipodromul Iasi. Bazarul va fi compus din 12 hale cu standuri de 6 sau 9 metri patrati si va avea o capacitate de aproximativ 200 standuri. Tot aici se va muta si talciocul care momentan activeaza in fiecare duminica tot sub podul Nicolina vis-a-vis de bazar.

Desi in actuala locatie sunt in jur de 260 standuri, multi comercianti detin si cate 3, 4 standuri, acestia fiind nevoiti sa se regrupeze in nou alocatie. Pe viitor, autoritatile locale au in plan extinderea spatiului existent cu inca 6 hale.

Intrebat despre destinatia spatiului actual de sub podul Nicolina, Viceprimarul Mihai Chirica a spus ca momentan nu are o destinatie clara. Acolo vor fi lucrari de modernizare a podului odata cu lucrarile de modernizare a tronsonului Pd. Ros – Cug. Inca nu stim daca spatiul va deveni parcare publica sau nu, cert e ca zona respectiva trebuie sa fie imbunatatita din punct de vedere estetic.

Foto: evenimentul.ro

Din Iunie, bazarul se muta in zona targului de cherestea 5.00/5 (100.00%) 1 vot

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>