Cursuri de echitatie-Miroslava

Cursuri de EchitatieScoala de echitatie Miroslava functioneaza in incinta fermei Grupului Scolar Agricol, Iasi. Antrenor este Simona Ciocanaru, fosta campioana nationala la dresaj. Pe copiii mai mari de 12 ani, care sunt pasionati, ii antreneaza pentru a participa la concursuri de calarie. In tainele acestui sport nobil se pot initia si adultii. Pentru antrenamente, instructorul dispune de 5 cai, rasa pur sange englez. Cei interesati isi pot face un abonament pentru 10 sedinte a cate 40 de minute fiecare, achitand 400 de lei. O singura sedinta costa 50 de lei. In aceasta perioada, cursurile sunt tinute zilnic, in doua ture, incepand cu orele 9, respectiv 17. Cei care vor sa urmeze cursuri de echitatie pot lua microbuzul spre Miroslava, care pleaca la jumatate de ora de la pasarela din Alexandru, din fata Bisericii „Sf. Nectarie”. Terenul de echitatie se afla langa grupul scolar, la 300 de metri de Primaria Miroslava.

Adresa: Miroslava, la 300 de metri de Primaria Miroslava, Iasi

 

Cursuri de echitatie-Miroslava 4.94/5 (98.78%) 131 voturi
  • vanesa Raspunde
    3 years ago

    eu sunt vanesa,vreau sa vin sa-mi fac un abonament de 10 sedinte.am citit ca Simona Ciocanaru antreneaza copii mai mari de 12 ani. eu am 11 ani ,si vreau ca Simona sa ma antreneze pentru concursuri.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>