Cursuri de Echitatie-Hamak

Echitatie-HamakDaca doresti sa iti oferi un moment de neuitat, dar si o experienta magnifica alaturi de cei dragi tie intr-o maniera cat mai sanatoasa si recreativa, Clubul de Agrement Hamak iti ofera posibilitatea de a calari pe un teren special amenajat. Atat cursurile de echitatie cat si plimbarile calare pe care Hamak le organizeaza pot fi urmate si de adulti si de copii. In ceea ce priveste preturile, o plimbare cu poneii timp de 10 minute costa 10 lei, iar o sedinta de echitatie de 40-50 minute costa 50 de lei. Daca optati pentru un abonament de 10 sedinte, atunci pretul este de 400 de lei. Cei experimentati pot participa fara problema la excursiile ecvestre pe trasee forestiere din zona Pietrarie-Iasi.

Adresa: Bucium, Satul Pietrarie, Iasi (cel mai usor ajungeti urcand prin Bucium, spre satul Pietrarie, dreapta la indicatorul Schitul Tarita)

Telefon rezervari si informatii: 0745 388 156

E-mail: liviu@hamak.ro

 

Cursuri de Echitatie-Hamak 5.00/5 (100.00%) 1 vot
 • alex Raspunde
  5 years ago

  `Este permis si pentru copii cu probleme locomotorii?

 • admin Raspunde
  5 years ago

  Alex, cel mai bine e sa dai un telefon la Hamak pentru a afla asta: 0745 388 156

 • catalina Raspunde
  4 years ago

  Nu se poate lasa din pretul de 50 de lei la o sedinta de 40 de minute???…

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>