Copilasi

Balta Copilasi IasiIazul se afla la o distanta de aproximativ 60 kilometri de Iasi, la iesirea din Strunga. Suprafata lui este de cinci hectare, iar speciile de peste care pot fi prinse sunt crap, caras, biban si fitofag. Cel mai mare peste prins vreodata din acest iaz a fost un crap de 9 kilograme.

“Tariful este de 60 de lei de la rasarit pana la apus si 30 de lei, pentru o jumatate de zi, adica de la rasarit pana la ora 13”, a declarat Adrian Robu, administratorul iazului Copilasi. Puteti veni doar cu trei scule de pescuit, iar daca stati o zi si aveti norocul sa prindeti foarte mult peste, acasa nu puteti pleca decat cu maxim cinci kilograme.

Exista posibilitatea de a face gratar, iar daca va luati si copiii, acestia nu se vor plictisi, pentru ca pentru ei este amenajat un mic parculet cu scranciobe.

Contact: Adrian Robu, telefon: 0744.582.938

Copilasi 4.95/5 (99.05%) 21 voturi

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>