Cofetaria Friscot

Friscot IasiCofetaria Friscot face parte din grupul iesean Panifcom care a deschis in anul 2012 primele doua locatii din lantul Friscot, situate in Copou si in cartierul Dacia. La cofetaria Friscot Iasi, puteti incerca unele dintre cele mai apreciate deserturi precum spuma de caramel cu rondele de ciocolata si pere caramelizate, crema de banane cu mille feuilles sau prajitura racoritoare cu menta si fulgi de ciocolata. Cofetaria Friscot Iasi pune la dispozitie si produse de patiserie cu branza de capra abia scoase din cuptor sau pernute cu telemea. Produsele Friscot sunt preparate din  ingrediente naturale de la ferma si unitatile agricole proprii Grupului de Firme Panifcom. Si bineinteles, Friscot iti garanteaza cel mai deosebit si gustos tort de nunta si-ti ofera gratuit si un tort la fel de delicios si pentru nasi. 

Adresa:
str. Codrescu, nr. 6 (aici este si Laboratorul Friscot), Iasi
cartier Dacia, nr. 35, Bicaz, Iasi

Numar de telefon: 0748 – 207.526

Adresa de e-mail: office@panifcom.ro

 

Cofetaria Friscot 5.00/5 (100.00%) 1 vot
  • client Raspunde
    3 years ago

    Rușine!
    Cum e posibil ca la o comanda făcută cu 3 zile în urma pt Paște sa primești la data ridicării acesteia un produs vechi de tot atâtea zile?
    Rușine!

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>