Club Motor

Club MotorClub Motor, unul dintre cele mai mari cluburi din Iasi ce a capatat deja vechime, isi intampina clientii intr-o atmosfera specifica, originala, datorata in mare parte lucrarilor de arta decorative. Motor are o capacitate de 350 de locuri in ceea ce priveste numarul de scaune si canapele, insa capacitatea maxima tinteste inspre 1500 de persoane. Motor este un club foarte versatil, putand asigura toata logistica necesara atat pentru petrecerile de weekend si cele private, cat si pentru organizarea de concerte si alte evenimente. Club Motor ofera spatiul si dotarile necesare celor care doresc sa se relaxeze jucand biliard sau tenis de masa.

Adresa: Bulevardul Profesor Dr. doc. Dimitrie Mangeron 71, Iași
Telefon rezervari: 0232 279 700
Club Motor 3.50/5 (70.00%) 2 voturi
  • Vlad Raspunde
    4 years ago

    Felicitari! Pentru mine sunteti, oficial, cel mai prost club de biliard, bar si cafenea din Iasi. Astazi, sambata -8 martie-, o zi teoretic diferita de celallte (din punctul vostru de vedere), am vrut sa joc biliard la mesele voastre. Am asteptat 5 minute ca sa vina cineva caruia sa-i spunem ca vrem o masa de biliard. Am primit doua tacuri, unul crapat si unul care fusese rupt si ulterior “reparat” cu banda adeziva. Creta nu mai era, probabil faceti economie la asa ceva. Pe masa pentru bauturi inca erau sticlele de bere ale clientilor de inaintea noastra, nu le-a ridicat nimeni pe durata “sederii” mele. In 30 minute, n-a venit nimeni sa ne ia comanda, nu mai spun de adus bauturi, desi am atras atentia chelneritei ca vrem sa comandam si a spus ca vine “imediat, dar probabil ceream deja prea mult. La un moment dat a intrat si un tigan inauntru care a cersit la fiecare masa, nu l-a dat nimeni afara, probabil fiind “de-al casei”. Jeg pe scaune si pe mesele pentru bauturi. Nu dau vina pe angajati, nu ei trebuie trasi la raspundere ca era, din cate am vazut, o singura chelnerita pentru toate mesele de la “parter”. Nu am vazut niciun numar de telefon sau adresa de email unde se pot face reclamatii, asa ca o sa scriu textul asta peste tot unde va faceti reclama pe internet. Si la OPC. Va multumesc pentru o seara pe care nu o voi uita prea curand.

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>