CFR suplimenteaza numarul trenurilor estivale

CFR IasiPrecum a procedat in fiecare an, conducerea CFR va suplimenta numarul trenurilor care se duc, si respectiv, vin dinspre Litoral, cu scopul de a face fata traficului estimat pentru sezonul estival din acest an.  Programul garniturilor va incepe, la nivel national, pe data de 15 iunie. 

In ceea ce priveste Sucursala de Transport Feroviar de Calatori Iasi, va exista un singur tren – IR 1862 care va transporta iesenii la mare si va circula zilnic in perioada 21 iunie – 8 septembrie. Plecarile din Iasi au loc la ora 22.05 , iar in Constanta se va ajunge la ora 7.35, apoi in Mangalia la ora 9.27. 

De asemenea, se vor asigura legaturi si intre Litoral si restul oraselor mai importante din tara, printre care Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Brasov, Galati, Suceava, Resita, Timisoara si Satu Mare. Conform orarelor de plecari / sosiri, trenurile vor fi introduse in circulatie in mod treptat. 

 

 

 

CFR suplimenteaza numarul trenurilor estivale 5.00/5 (100.00%) 1 vot

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>