Centrum Gym

Centrum Gym Kinetoterapie IasiCentrum Gym Iasi este un centru medical infiintat in anul 2006 cu scopul asigurarii de servicii medicale de recuperare- reabilitare, dermato-venerologie, infrumusetare si remodelare corporala. Centrum Gym Iasi ofera pacientilor cu nevoi de recuperare medicala integrati in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania consultatii gratuite si tratament de balneo-fizio-kinetoterapie decontat de C.A.S. in limita fondului disponibil. Centrum Gym Iasi ofera pacientilor servicii medicale complete la standarde calitative, utilizand aparatura medicala performanta, iar personalul calificat este alcatuit din absolventi de studii superioare, licentiati in fiziokinetoterapie. Centrum Gym Iasi stabileste pentru fiecare pacient un plan terapeutic general din care face parte integranta si kinetoterapia. Centrum Gym Iasi practica kinetoterapia in cazul recuperarii afectiunilor nechirurgicale, dar si in situatii preoperatorii sau postoperatorii, daca exista recomandare de la medicul specialist.

Centrum Gym Piata Unirii 

Adresa: Str. Piata Unirii, nr. 2, Iasi (vizavi de Policlinica Mare si Spitalul Spiridon)

Centrum Gym Dancu

Adresa: Comuna Holboca, bl. B1, tronson 6, parter

Telefon: 0232274056

Adresa de e-mail: contact@centrumgym.ro

Adresa web: www.centrumgym.ro

 

 

Parerea ta conteaza
  • NICOLETA Raspunde
    4 years ago

    Buna ziua .as crea sa stiu daca pt. poliartrita reumatoida se face tratament la dv. si cit costa procedurile ,macar un pret informativ , daca trebuie si bilet de trimitere ,mentinez ca are si gr de handicap 3 .

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>