Campionat open de squash pentru prima data in Iasi la Palas Mall

Moldova Open Squash IasiMoldova Open Squash aduce pentru prima data la Iasi cei mai buni jucatori de squash din Romania in perioada 8-9 iunie 2013. Campionatul open de squash organizat de Asociatia Pro Squash Romania se adreseaza barbatilor cu varsta de peste 18 ani. Moldova Open Squash este sustinuta si de Stella Artois si Palas Mall Iasi. Partenerii campionatului sunt Toyota Romania, Seroussi, True Energy, Arcadia si Renamed Farma – importator Dunlop Sport in Romania. 

Prima etapa de calificare a avut loc in perioada 1-2 iunie in 8 orase importante din Romania, iar etapa finala va avea loc pe un teren de squash mobil din sticla ce va fi amplasat in Palas Mall Iasi in data de 8-9 iunie 2013. Primii 4 cei mai buni jucatori din fiecare oras vor concura la Iasi pentru castigarea titlului de campion. 

Conform revistei Forbes Magazine, organizarea campionatului open de squash la Iasi reprezinta o premiera pentru zona de Nord Est a Romaniei si face parte din strategia organizatorilor de a promova publicului sportul de squash – acesta fiind considerat a fi cel mai sanatos sport din lume. Intr-o ora se squash se pot consuma pana la 1.200 de calorii. 

In Palas Mall Iasi se va amplasa un teren mobil de squash realizat din 12 tone de sticla, iar organizatorii vor oferi publicului jocuri demonstrative intre doi campioni de renume mondial, dar si diverse premii si concursuri. Moldova Open Squash se anunta a fi o experienta de neuitat din viata locala a Iasului. 

 

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>