Asociatia de dans sportiv Imperial

Dans Sportiv ImperialAsociatia de dans sportiv Imperial a luat fiinta in anul 2005 din dorinta a doi sportivi ieseni de a oferi copiilor, tinerilor si tuturor iubitorilor de dans o noua abordare si perspectiva asupra minunatei lumi a dansului sportiv. Prin intermediul bogatei cariere sportive, sportivii activi Georgiana Niculita si Adrian Ciutoiu au pus bazele Clubului Imperial in luna mai 2005. In acelasi an clubul a fost afiliat la Federatia Romana de dans Sportiv sub egida careia isi desfasoara activitatea si astazi.  Imperial are ca obiect de activitate principal crearea si dezvoltarea dansului sportiv ca sport de performanta, mijloc de relaxare si intretinere pentru tineri si adulti si deasemenea o modalitate de integrare in societate a persoanelor cu diferite dizabilitati.

Adresa: Bulevardul Stefan Cel Mare Nr. 10, Galeriile Stefan Cel Mare, Etaj 1, Iasi

Telefon: 0723.123.543

Email: office@danssportiviasi.ro

Asociatia de dans sportiv Imperial 4.40/5 (88.00%) 25 voturi
 • Daniela Atofanei Raspunde
  5 years ago

  Bună seara!
  Numele meu este Daniela Atofanei. Aș vrea să-mi înscriu fetițele, Ioana(8 ani) și pe Elena(10 ani) la cursuri de dans sportiv.
  Noi suntem din Vaslui și aș dori, dacă se poate să-mi spuneți în ce zile ale săptămânii și de la ce ore sunt cursurile.
  Mulțumesc, o seara bună!

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>