10 castigatori la Tombola “Califica-te pentru viitor!”

califica-te pentru viitorLuni, 29 aprilie 2013, la ora 17:00, a avut loc Tombola “Califica-te pentru viitor!”, organizata in cadrul proiectului cu acelasi nume, de catre beneficiarul acestuia, SC DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL. Zece persoane care au beneficiat de servicii oferite in cadrul “Califica-te pentru viitor!” au castigat premii constand in programe de formare profesionala din domeniile: managementul proiectelor, managementul calitatii, vanzari, comunicare si copywriting, managementul resurselor umane, limbi straine, formare de formatori etc., in functie de nivelul educational si nevoile personale.

Tombola “Califica-te pentru viitor!” s-a adresat oricarui beneficiar al unui serviciu oferit in proiect care a completat un testimonial pe tema “Cum ma ajuta pe mine formarea profesionala continua?”. Participantii care au completat testimonialul la finalul activitatii urmate in proiect au descris din propria perspectiva utilitatea si beneficiile formarii profesionale continue pentru pastrarea locului de munca, evolutia, mobilitatea pe piata muncii si avansarea in cariera sau experienta de formare avuta in cadrul proiectului. in total, 287 de testimoniale au participat la tragerea la sorti organizata la sediul de proiect pentru desemnarea castigatorilor. Extragerea s-a realizat in prezenta unei comisii formate din asistentul manager de proiect, responsabilul cu identificarea si selectia grupului tinta si responsabilul de monitorizarea si evaluarea proiectului.

Castigatorii sunt 3 beneficiari ai cursului de calificare “Lucrator in comert”, 1 beneficiar al cursului de calificare “Operator economic diriginte oficiu postal”, 2 beneficiari ai cursului de calificare “Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie” si 4 beneficiari ai serviciilor de informare, consiliere si orientare in cariera oferite gratuit prin proiect. Lista castigatorilor este publicata pe site-ul oficial al proiectului, www.curscalificare.com. Dovezi ale extragerii pot fi vizualizate pe site-ul de proiect, la sectiunea “Media”, unde poate fi consultat si regulamentul tombolei.

De asemenea, o selectie de cel putin 30 de testimoniale urmeaza sa fie cuprinsa intr-o brosura finala de diseminare a rezultatelor proiectului, distribuita in ultima luna de implementare.

Proiectul “Califica-te pentru viitor!” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Obiectivul acestuia este de a creste gradul de calificare a persoanelor angajate pe piata muncii din regiunea Nord-Est si este implemetat de catre SC Development Training SRL, in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectii Sociale Iasi. Proiectul se desfasoara in perioada 1 iunie 2011 – 31 mai 2013.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul “Califica-te pentru viitor!” va rugam sa vizitati www.curscalificare.com sau sa ne contactati la contact@curscalificare.com sau la telefon: 0232-271.124 Persoana de contact: Oana Filip – Responsabil comunicare si relatii publice.

Parerea ta conteaza

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste taguri HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>